CasaArcomarzeeenpalmbijmaanlicht.jpeg
CasaArcomarwoonkamerbankenkeuken.jpeg
CasaArcomarwoonkamerenkeuken.jpeg
CasaArcomarkeuken2.jpeg
CasaArcomarkeuken.jpeg
UitzichtCasaArcomar.jpeg
PlayPause
previous arrow
next arrow

In Leogang, Oostenrijk is vanaf mei 2024 ons gastenverblijf beschikbaar voor familie, vrienden en trouwe gasten in Spanje of Maria Alm. Ons huis ligt ongeveer 800 m van het centrum van Leogang, het staat weg van alle drukte, ligt aan een doodlopende privestraat en heeft van alle kanten een mooi uitzicht op de omgeving, bergen, weilanden etc. Het centrum is eenvoudig te voet, auto of per (elektrische) fiets bereikbaar.
Vanaf het huis zijn diverse wandelmogelijkheden en dagtochten te maken.

Het gastenverblijf beschikt over:
een woonkamer/keuken met hoekbank en aparte eethoek, met prachtig uitzicht op Leogang en de Leoganger Steinbergen
badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet
een 2 persoons slaapkamer met linnenkast en bureau.
een tuintje voor de woning
Het verblijf is gelegen op de onderste verdieping en is middels een kleine trap/de lift bereikbaar.
Het is mogelijk gebruik te maken van de gezamenlijke wasmachine en wasdroger. De gezamenlijke ruimte wordt met ons en 1 andere permanente bewoner (Ned.) gedeeld.

Het verblijf dient bij vertrek schoon opgeleverd te worden, het is mogelijk handdoeken en beddengoed te gebruiken, dit in overleg.
Huurprijs 14 nachten vanaf 950 € voor 2 personen. (wij verstrekken geen gastencard voor de bergbanen, we raden aan als u veel gebruik wilt maken van de bergbanen en musea etc. een salzburgerland kaart te kopen, daarmee heeft u gratis toegang tot vele liften, musea, zwembaden etc.) 


Wij danken al onze huurders voor het in ons gestelde vertrouwen en zouden het leuk vinden jullie nog eens te treffen in ons huisje in Spanje of ons gastenverblijf in Leogang (meer info over het gastenverblijf is op aanvraag). Op een later moment zal er meer informatie over Leogang en omgeving (o.a. Maria Alm) en het appartement online komen.

Familie Steendam